SE APROPIE CU PASI REPEZI ROMANIAN TOP HITS BACAU 2009--IN ACEST WEEK-END

marți, 28 iulie 2009




Gala muzicala Romanian Top Hits 2009 se apropie cu pasi repezi.
In acest week-end, pe scena din Bacau sint asteptati aproape 400 de invitati, iar pe scena vor urca cele mai sonore nume din muzica romaneasca.


La Romanian Top Hits 2009 vor fi premiate piese romanesti cu notorietate, interpretate de artisti romani si care au fost prezente in topurile publice.
Pregatirile pentru eveniment sint in toi. Simbata a inceput deja montarea scenei in Piata Tricolorului, in alveola de la Palatul Administrativ.
“Lucrarile de amplasare au inceput simbata si vor dura o saptamina pentru ca este cea mai mare desfasurare tehnica in privinta dotarii ce a fost pina acum in Bacau, la celelalte trei editii”, a declarat Ionut Tomescu, purtator de cuvint la Primaria Bacau.
Scena va avea o deschidere de 50 de metri si o inaltime de 15 metri. Fanii vor putea urmari spectacolul pe opt ecrane luminoase, din care doua de dimeniuni de 7/5 metri, iar restul vor fi dispersate in diferite puncte ale scenei. Sunetul va avea o putere de 200.000 W, iar lumina de 250.000 W.
Postul Antena 1 va avea amplasat un car de transmisiune, iar doua macarale vor “matura” publicul in timpul filmarii”, a precizat Ionut Tomescu. Petrecerea, aflata la a patra editie, va avea loc intre 31 iulie si 1 august.
Evenimentul va debuta la ora 18.30 cu sosirea vedetelor pe covorul roşu, urmând ca de la ora 20.00 să înceapă spectacolul propriu-zis.
Ediţia din acest an se va desfăşura sub egida Primăriei municipiului Bacău. Dl. primar Romeo Stavarache anunţă că manifestarea va fi extrem de incitantă. ,,Nu vor lipsi din spectacole recitalurile extraordinare ale unor celebri artişti internaţionali invitaţi în România, show-urile de lasere şi artificii, precum şi video - proiecţia pe ecrane video gigant. Celor peste 200 de invitaţi li se vor asigura limuzine de lux pentru a sosi la covorul roşu. Covorul roşu va fi un moment foarte important al show -ului plin de surprize, foarte atent pregătit”.
Pe scena bacauana vor urca sa concerteze si artisti de talie internationala, precum Camille Jones si Tara Mc Donald. Camille Jones este nascuta in Copenhaga, Danemarca, in 1974.
Este o cintareata pop, compozitoare, dar si producator muzical. Daneza este cunoscuta pentru melodia “The Creeps”, compusa de ea insasi si remixata de celebrul DJ danez Fedde le Grand, care a devenit un megahit in cluburile de pretutindeni. In 2000 Camille a savurat succesul pe scenele daneze si europene cu ocazia lansarii primului ei album intitulat “Camille Jones”, care includea single-uri ca “Daddy would say” si ” Nothing comes from nothing”.
VA ASTEPTAM PE TOTI LA ROMANIAN TOP HITS BACAU 2009

0 comentarii: