Formatii romanesti care au fost si nu mai sunt !

duminică, 14 martie 2010

Din ciclul , azi am fost , maine nu mai suntem , va propun cateva nume din industria muzicala care au fost la moda in vechile timpuri , care poate azi mai sunt in diferite trupe sau au pierit de tot .
O sa incep cu trupa Andre , -Andreea Antonescu si Andreea Balan,
Succesul lor a fost unul garantat , moda coditilor , a cizmulitelor sau sandalelor cu talpa plata cu totul , si a dansului lor specific de la '' Lasa-ma papa la mare '' , au facut ca trupa Andre sa fie in topuri , urcand spre cele mai inalte culmi ale succesului .
Dar cum miracolele nu tin mai mult de 3 zile , asa a fost si miracolul trupei , nu a tinut 3 zile ci cativa ani , dar a cam luat sfarsit ,pentru ca trupa s-a despartit .
Andreea Balan are o cariera solo , munceste ptr chestia asta si are spectacole .
Andreea Antonescu sa fiu sincera , nu are asa mult succes precum fosta sa colega , ea lansandu-si chiar anul trecut un clip , dar .....duce lipsa de succes .
'' Oricum au fost ....si nu mai sunt ''
Trupa Valahia
Dupa cum stie toata lumea trupa Valahia candva canta rock , si erau 5 membri in trupa , din acesti 5 , erau Costi Ionita , Mihai Traistariu si Dorin Topala .
Au renuntat la genul acela muzical , si la inca 2 membri si trupa a continuat in formula : Mihai , Dorin si Costi .
Hiturile lor '' La mare , la soare '' , Banii si fetele '' , Vrem fetite dotate , etc , au adus trupa spre a fi nominalizata la premiile industriei muzicale romanesti , spectacole peste spectacole .
A venit timpul incat ca si Costi sa isi vada de cariera sa , sa se apuce de manele si a renuntat la Valahia , ramanand Dorin si Mihai .Cei doi bau continuat foarte bine scotand albume pe piata , hituri si clipuri aducandu-le succes neasteptat .
La un moment dat , s-a anuntat ca Valahia se destrama si asa s-a intamplat .
Acum Dorin , se ocupa de afacerile sale , de copil , nevasta si a lasat muzica deoparte .
In ceea ce il priveste pe Mihai , el continua cariera si ia o multime de bani din piesa ce ia adus marele succes '' Tornero '' .
ASXX SI GENIUS !

ASXX - o trupa controversata si mai mult plina de ghinioane decat de succes .
Dupa o cariera cat de cat buna si tin si acum minte piesele verii '' La mare '' sau ''Nu pleca '' , ''Inima te cheama '' , si aceasta trupa a trebuit sa renunte si sa '' plece '' din industria asta .
Din cate stiu Cristina Muntean a urmat cariera solo in manele cantand cu Vali Vijelie , acum nu mai stiu nimik de ea si de formatie .
Genius - o trupa a anilor 99 ,, foarte buna , o trupa care a devenit cunoscuta prin piesele '' Orasul trist '' , ''Macho man '' ''Life is life '' etc .
Dar ...nu a fost de durata , unele zvoruri ar da semne ca Genius mai exista , unde nu stiu , dar exista .
Poate in inimile celor care au ascultat si au indragit trupa .
Gaz pe foc
uhhhh...nu prea imi mai amintesc componenta acestei trupe , stiu ca faceau parte Lucian Viziru , Paul Panait si ceilalti componenti care chiar nu ii mai stiu . Oricum au fost si nu mai sunt .
Paul mai canta el dar nu l-am mai vazut , Lucian joaca in telenovele tiganesti ..deci au fost si nu mai sunt .
Galax - o trupa fugitiva prin muzica asta . Ce tin minte e ca lansase 2 clipuri , un clip de Craciun
si un alt clip ce tin minte ca erau incaltate cu bocanci daca pot sa zic asa , si pe partea laterala a bocancului scria GALAX , sau initiala fiecaruia din trupa.
ASIA
pfff ...o alta trupa care a avut succes , componenta trupei a fost mai mereu schimbata .Hituri ca '' Trenul pierdut '' , ''Ia cu tine si inima mea '' '' Suna periculos '' , au facut ca trupa sa fie foarte apreciata in rangul trupelor de succes .
Dar dupa toate schimbarile de componenta , trupa s-a destramat .Unele maritandu-se si plecand
in strainatate , una din ele prezenta emisiuni la tv , iar una din ele canta in trupa Lady's .
Pacat ... au fost ...si nu mai sunt .
L.A
Liviu , Adi si Xenti ....o trupa tare la vremea aceia . '' Ochii tai '' a fost fredonata si de cei mici dar si de cei mari .
Rasuna discotecile cu hiturile trupei si tipau fetele la spectacolele lor .
De Adi si Xenti nu mai stim nimik , iar Liviu tot apare , in sitcom-uri , filme , telenovele , s-a si insurat dar ....de o cariera muzicala nu cred ca mai are timp .
NO COMMENT
O formatie apreciata dar de scurta durata . Stiu ca din componenta trupei facea parte si fratele lui Carmen Trandafir .
Hiturile trupei ;; Esti atat de frumoasa '' si '' La noapte am sa te fur '' au facut ca trupa sa fie apreciata dar au fost ..si nu mai sunt .

De alte trupe reamintesc si maine , dar acum ..cate o melodie de la fiecare de care am zis !
ENJOI IT !













0 comentarii: