Hi-Q lanseaza "Amanta" impreuna cu Gica Petrescu

marți, 15 martie 2011

gica

Atentiune natiune! Madama Nalbaru si stimabilii Mihai Sturzu si Florin Grozea lanseaza Amanta (Sa dansati, sa va distrati) Noul single Hi-Q s-a lansat online ieri (joi) seara.



Citam de pe afis: "In serile aceste, madama Dana Nalbaru si stimabilii Mihai Sturzu si Florin Grozea va invita cuviincios sa binevoiti a va indrepta atentiunea domniilor voastre catre armonioasa locatiune www.sadansatisavadistrati.ro, unde alaturi de onorabilul Gica Petrescu va vor incanta cu o noua compozitie de cantare si instrumentala. Evenimentul a avut loc la orele 9 de cu seara, trecute fix, precum din inadins afis se va vede!"

Florin Grozea: "Visez de mult timp sa-mi exprim respectul pentru cel care a fost poate cel mai mare interpret roman al secolului trecut! Un exemplu de eleganta, bucurie de viata si respect. Din pacate in ultimii ani romanii au uitat sa-l respecte pe maestru Gica cat timp a fost in viata, si mai ales dupa ce a plecat dintre noi..."

"Vom organiza o petrecere dedicata maestrului Gica Petrescu cu ocazia zilei lui de nastere - 2 aprilie. Cu vin bun, zambete si eleganta, asa cum ii placea atat de mult." declara Mihai Sturzu.

0 comentarii: