VUNK, dublu castigatori la Premiile Radio Romania!

marți, 15 martie 2011

premii vunk

Cea de-a noua editie a premiilor muzicale Radio Romania Actualitati, a avut loc aseara in Sala Radio din capitala. In cadrul evenimentului, care a adunat cele mai importante nume ale industriei muzicale romanesti, jurnalistii de la Redactia Muzicala a Radiodifuziunii Romane au acordat cate un premiu pentru fiecare dintre cele 23 de categorii.



Trupa Vunk a fost nominalizata la patru categorii, castingand doua dintre cele mai importante premii: Cel mai bun album pop-rock (Ca pe vremuri) si Cel mai bun artist pop-rock. La ambele categorii baietii de la Vunk au fost nominalizati alaturi de Directia 5 si Iris.

"Suntem foarte bucurosi si mandri ca, la primul album lansat de noi dupa 6 ani, am avut 4 nominalizari si am castigat la cele mai importante categorii: cel mai bun album pop-rock si cel mai bun artist pop-rock. Primul premiu il dedicam celor care ne-au cumparat albumul. Pentru cel de-al doilea premiu sunt sigur ca s-a luat in considerare toata munca si muzica noastra de cand ne-am lansat, nu doar ce-am realizat in 2010." a declarat Cornel Ilie.

La celelalte doua categorii, trupa Vunk a fost nominalizata cu piesa "Vreau o tara ca afara", pentru "Cel mai bun mesaj" si "Cel mai bun cantec pop-rock". Piesa, ce da si numele campaniei sociale "Vreau o tara ca afara", a obtinut anul acesta si Premiul de Excelenta la Gala Zece pentru Romania.

[Foto: Diana Kiss]

0 comentarii: