Hit to be: Puya Vestul Salbatic

marți, 15 martie 2011

Hit to be: Puya Vestul Salbatic (audio)


MusicExpertCompany - 360 full service agency si Scandalos Music prezinta noul single Puya: Vestul Salbatic.
Inregistrat in aceeasi perioada cu `Americandrim`, piesa cu care Puya si Connect-R se afla chiar in aceasta saptamana pe locul 1 in Romanian Weekly Radio Chart realizat de Media Forest, `Vestul Salbatic` abordeaza problema plecarii masive a romanilor peste granita in cautarea unei vieti mai bune in alte tari.
Artistul a declarat:
`E o mica istorie a exodului romanilor in strainatate, exod care s-a dovedit a fi bun pentru starea materiala a familiilor respective. Multe dintre ele vin din sate mici si extrem de sarace, iar situatia acestor familii s-a imbunatatit de cand lucreaza acolo. Insa Romania a avut de pierdut. Noi suntem oamenii care rupem supermarketurile si mancam produse proaste de import. Noi, care avem atatea posibilitati, mancam foarte prost. Majoritatea romanilor si-au lasat pamanturile si au plecat sa culeaga capsuni in strainatate.`
Daca locuiesti in strainatate si vrei sa apari in videoclipul `Vestul Salbatic`, filmeaza-te cantand pe aceasta piesa si trimite link-ul cu filmuletul tau la adresa contact [at] puyaoficial.ro . Cele mai reusite filmulete vor fi incluse in videoclip.
`Vestul Salbatic` este ultimul single lansat din seria `Romanisme`, o campanie inceputa de Puya in urma cu doi ani, odata cu lansarea `Undeva'n Balkani`.
Albumele Romanisme I si II s-au vandut in peste 100.000 de unitati, single-urile promovate sarind in scurt timp pe primul loc in topul posturilor radio si TV si facand din Puya cel mai mediatizat artist al ultimilor doi ani la nivel national.

0 comentarii: