Lamb in concert la B’estfest 2011!

marți, 15 martie 2011

Lamb in concert la B’estfest 2011!


Grupul britanic Lamb canta anul acesta in premiera la Bucuresti.
Lamb urca pe scena B’estfest 2011 pe 2 iulie, in aceeasi zi cu Asian Dub Foundation.
Lamb inseamna Andy Barlow si Lou Rhodes; cei doi vin din Manchester si canta o fuziune intre trip-hop, dub, breaks, drum’n’bass.
Grupul, cunoscut pentru piese precum Gorecki, Gabriel sau Softly, face o pauza de cinci ani pentru a reveni pe scenele europei in 2009. Lamb anunta si un nou album de studio ("5”), la care lucreaza in prezent.
Cea de-a patra editie B’estfest va avea loc in perioada 1-3 iulie intr-un spatiu verde din nordul Bucurestiului, in zona Pipera-Tunari.
Biletele vor putea fi achizitionate la preturi promotionale, cu 20 % reducere din pretul intreg, respectiv 95 de lei pentru o zi, 215 lei pentru abonamentul de 3 zile, iar pentru cei ce doresc si acces in camping pe durata festivalului, la abonamentul de 215 lei se va adauga si un voucher de 10 lei.
Promotia este valabila doar pana pe data de 22 martie, biletele urmand a fi ulterior disponibile la pret intreg pana in ziua evenimentului, respectiv 125 lei biletele de o zi, 265 de lei abonamentele de 3 zile, iar pentru acces in camping, la abonament se va adauga un voucher de 15 lei.
Incepand cu data de 1 iulie, prima zi de B’estfest, biletele vor putea fi achizitionate in fiecare zi de la intrarea in zona de festival, la pretul de 150 de lei, in timp ce abonamentele vor fi disponibile doar in prima zi de festival, la pretul de 285 de lei, la acestea adaugandu-se pentru cei care doresc camping un voucher de 15 lei.

0 comentarii: