Hotel FM - "Change" - Eurovision Romania 2011 Official Music Video

marți, 15 martie 2011

Eurovision 2011: Hotel FM Change videoclip
Hotel FM, reprezentantii Romaniei la Eurovision 2011, au lansat videoclipul piesei Change.

Clipul a fost filmat in cateva dintre cele mai frumoase destinatii turistice din tara: Castelul Bran, hotelul si biserica de gheata de la Balea Lac, Salina Turda, zona Bran - Moeciu.

Echipa a dorit sa filmeze si la Babele, insa telecabina nu a functionat in acea perioada din cauza vantului puternic si a vremii nefavorabile.

De altfel, vremea a dat emotii echipei in toate cele patru zile de filmare, mai ales la Balea unde exista riscul ca echipa sa ramana blocata pe munte din cauza viscolului.

In ciuda gerului din cele patru zile de filmare, intreaga echipa s-a bucurat de o caldura si ospitalitate deosebita din partea gazdelor, indiferent de locatie.

Managementul si proprietarii Castelului Bran au facut toate eforturile pentru a asigura cele mai bune conditii de filmare, iar sefii complexului Cheile Gradistei au inut personalul peste program mai bine de doua ore ca sa-i astepte pe oaspeti cu masa.

Un sprijin important a venit si din partea conducerii primariei Turda care a ajutat echipa cu cazarea si filmarea la Salina Turda si au adus circa 150 de adolescenti care apar in videoclip.

0 comentarii: