My Dance Contest cauta noi talente

marți, 15 martie 2011

My Dance Contest cauta noi talente
Mihai Traistariu, impreuna cu Asociatia `MusicForKids` dau startul celei mai mari competitii de dans dedicata dansatorilor amatori si nu numai, My Dance Contest.
Stii sa dansezi ? Crezi ca esti talentat si nu te-a descoperit nimeni ? Vrei sa dansezi intr-o trupa cunoscuta sau sa vrei sa apari la televizor, sa fii remarcat in sfarsit de impresari, vedete sau organizatorii de spectacole ? Iti doresti de atata timp sa te vada, sa te descopere cineva si n-ai stiut cum sa faci ? Acum e sansa ta.
Care este miza ?
Castigatorul va fi tratat ca un star si va avea propriul sau moment artistic la tv.
Intra pe site-ul oficial al concursului ( mydancecontest.ro ) , citeste regulamentul si inscrie-te cat mai repede.
In concurs se pot inscrie dansatori de toate varstele, precum si grupuri de dansatori, de pe intreg teritoriul lumii.
E fara limita de varsta : poti sa ai si 3 ani, poti sa ai si 80 de ani.
Important e sa ai dansul in sange. Sunt acceptate in concurs toate stilurile de dans : breakdance, street-dance, dans modern, latino, dans tiganesc, dansuri populare, dans oriental, majorete, balet, dans indian, Michael Jackson style etc.
Trimite o filmare cu tine ( un link de pe youtube ori un filmuletz facut cu camera video sau chiar cu mobilul), in care sa ne dovedesti ca stii sa dansezi.
Alege-ti cu grija melodia pe care dansezi, inregistreaza-te si trimite-ne-o urgent.
Organizatorii o vor viziona si, in cel mai scurt timp, filmuletzul tau va fi postat pe site-ul concursului.
Ah ... ! Vrei sa ai mai multe sanse ? Atunci nu-ti ramane decat sa ne trimiti doua sau mai multe filmuletze cu tine. Vor fi analizate si le postate toate pe site.
Imediat ce s-au incheiat inscrierile, publicul din Romania va fi rugat sa le vada si sa le voteze pe cele care le-au placut cel mai mult.
In urma voturilor romanilor, se va trage linie si ... vor fi alesi cei 15 finalisti.
Acestia se vor bate in Marele Spectacol " My Dance Contest " din data de 29 mai de la Bucuresti, in fata unui juriu format din coregrafi, vedete care cauta dansatori, impresari cu reputatie in show-biz, organizatori de spectacole.
Castigatorii locurilor 1, 2 si 3 vor fi invitati in emisiunea " Neata cu Razvan si Dani ", de la Antena 1, sa-si ridice premiile.
Care premii ?
Locul I si Marele premiu " My Dance Contest " :
2500 RON + Castigatorii vor fi invitati sa danseze, in perioada 1 - 7 august, la Rasnov ( jud. Brasov ), in cadrul Concursului International de Muzica Pop - " Liga Campionilor " + vor fi invitati sa danseze in perioada 10 - 12 iunie, la Iasi, in cadrul Festivalului National " MusicForKids + vor fi invitati in emisiunea " Neata cu Razvan si Dani " de la Antena 1, sa-si ridice premiul si sa prezinte numarul de dans cu care au castigat .
Locul al II-lea :
2000 RON + Castigatorii vor fi invitati in emisiunea " Neata cu Razvan si Dani ", unde isi vor ridica premiul si vor prezenta numarul de dans cu care au castigat ;
Locul al III-lea :
1500 RON + Castigatorii vor fi invitati in emisiunea " Neata cu Razvan si Dani ", unde isi vor ridica premiul si vor prezenta numarul de dans cu care au castigat ;
Mentiune : 500 RON
Premiul de popularitate : 500 RON
In plus, pentru toti concurentii inscrisi, exista posibililatea semnarii unui contract cu un artist de calibru din Romania, in vederea participarii la turneele acestuia sau semnarea unui contract cu un organizator de show-uri.
Vedetele , organizatorii de concerte, coregrafii si impresarii din Romania sunt in permanenta cu ochii pe My Dance Contest.
Toti dansatorii din concurs au sansa sa fie descoperiti de cei mai importanti oameni din show-biz, de vedete care-si cauta trupa de dans, de impresari sau organizatori de spectacole.
Nu sta pe ganduri ! E sansa ta !
Inscrierile au inceput si dureaza pana pe 30 aprilie.

0 comentarii: