Narcotic Sound & Christian D. au filmat videoclipul Danca Bonito

marți, 15 martie 2011

Narcotic Sound & Christian D. au filmat videoclipul Danca Bonito


Narcotic Sound si Christian D. au filmat la sfarsitul lunii februarie cel mai nou videoclip al lor: Danca Bonito.

Dupa ce `Mamasita` s-a bucurat de foarte mare succes in topurile muzicale de pretutindeni, fiind printre cele mai populare single-uri romanesti ale anului trecut, `Danca Bonito` urmeaza acelasi traseu ascendent: a strans deja milioane de ascultari pe YouTube si a 'sarit' in fruntea celor mai difuzate piese pe posturile radio.

Filmarile noului clip s-au desfasurat in Ramnicu Valcea pe parcursul a doua zile, intr-o superba casa de lux din sticla. De regie/productie s-au facut 'vinovati' Spike si a sa echipa (Evil Twin Studio), cu care cei de la Narcotic Sound sunt prieteni buni de foarte mult timp.

Au participat peste 50 de oameni, Marius, Mihai si Christian D. bucurandu-se de compania 'Mamasitelor' si a modelelor alese in urma unui casting organizat recent.

Videoclipul prezinta o zi normala din viata trupei, cu toate activitatile 'de baza': relaxat in piscina, jucat pe playstation, petreceri si multe alte detalii `picante` pe care le veti descoperi odata cu lansarea materialului final.

Artistii au declarat ca, in ciuda camerelor de filmat, toti participantii s-au comportat natural iar atmosfera a fost extrem de relaxata.

Un teaser video va fi publicat in curand pe site-ul oficial NarcoticSound.ro. De asemenea, acolo gasiti si linkuri spre conturile de pe retelele de socializare (Facebook, MySpace, Twitter etc), prin care puteti ramane la curent cu activitatea trupei si unde vor fi publicate numeroase materiale exclusive de 'making of' (foto / video).
Surse: http://www.bestmusic.ro

0 comentarii: