Concert Enrico Macias la Sala Palatului din Bucureşti !

marți, 31 ianuarie 2012

Afis Macias 245x350 Concert Enrico Macias la Sala Palatului din Bucureşti
Vineri, 9 martie 2012, ora 20:00, cântăreţul francez de origine algeriană, Enrico Macias, celebrează implinirea a 50 de ani de carieră într-un concert aniversar la Sala Palatului din Bucureşti.
Află cum a fost la concertul lui Enrico Macias din 2011!
După un concert extraordinar susţinut în aprilie 2011, când a fost primit cu multă căldură de mii de fani, Enrico Macias a decis să includă şi România printre ţările unde va concerta în cadrul turneul său aniversar.
Cu zeci de albume la activ şi milioane de fani din toată lumea, artistul a reuşit, în cele cinci decenii de carieră, să câştige admiraţia întregului mapamond interpretându-şi melodiile în franceză, greacă, italiană, turcă, spaniolă, engleză, ebraică şi alte dialecte. A devenit celebru pentru piese ca “La Femme De Mon Ami” şi “Oh guitare, guitare“.

Bilete Enrico Macias

Preţurile biletelor pentru concertul aniversar Enrico Macias de la Sala Palatului din Bucureşti variază în funcţie de distanţa faţă de scenă:
Categoria VIP – 300 lei
Categoria I – 250 lei
Categoria II – 200 lei
Categoria III – 150 lei
Categoria IV – 100 lei
Categoria V – 50 lei
Tichetele se pot achiziţiona de la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, Magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor, Staţia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online, o pot face de pe www.biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro.

0 comentarii: