José Carreras va concerta la Bucureşti în Mai 2012

marți, 31 ianuarie 2012

Jose Carreras1 José Carreras va concerta la Bucureşti în mai 2012
Faimosul tenor José Carreras revine în Capitală pentru un concert ce va avea loc pe 25 Mai 2012 la Sala Palatului din Bucureşti. Evenimentul este organizat de Project Events in colaborare cu European Event Service.
Talentul lui José Carreras a fost evident încă din copilărie. La 8 ani José Carreras oferă prima sa prestaţie publică la Radioul Naţional Spaniol unde interpretează “La donna è Mobile“, piesă ce va deveni emblematică pentru cariera sa.
Debutul ca şi tenor şi l-a făcut alături de Montserrat Caballé în 1970 în spectacolul “Norma“, deşi a avut un rol mic, tânărul artist i-a atras atenţia sopranei. Astfel, aceasta l-a invitat  să i se alăture în distribuţia spectacolului “Lucrezia Borgia”, aceasta fiind prima sa apariţie într-un rol principal.
Farmecul său misterios şi talentul incontestabil îl duce pe José Carreras pe scenele cele mai importante din lume. Artistul spaniol  devine astfel unul dintre preferaţii presei de profil şi a fanilor muzicii clasice.
Cei trei tenori“, proiectul lui Carreras alături de Placido Domingo şi Luciano Pavarotti, i-a adus pe cei trei în centrul atenţiei şi a cucerit până şi cei mai sceptici melomani. Proiectul s-a desfăşurat timp de 13 ani şi a devenit un fenomen aplaudat de milioane de spectatori pentru performanţa de a aduce muzicii clasice în faţa unei audienţe mai largi.

Bilete José Carreras

Biletele pentru concertul lui José Carreras de la Bucureşti sunt disponibile la următoarele categorii de preţuri:
VIP: 1000 lei
Categoria I: 800 lei
Categoria II: 600 lei
Categoria III: 400 lei
Categoria IV: 300 lei
Categoria V: 200 lei
Biletele sunt disponibile la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul, Magazinele Diverta, Magazinele Flanco, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul Naţional al Copiilor, Staţia de Metrou Unirii 1. Pentru cei ce doresc să comande biletele online, o pot face de pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro şi www.myticket.ro.
Foto: www.yoursingapore.com

0 comentarii: