Despre interpretul Sandu Topea !

miercuri, 12 septembrie 2012

Interpretul Sandu Topea s-a nascut in Maicanesti , jud Vrancea , intr-o familie cu 8 copii.

La varsta de 8 ani , ramane orfan de tata .

  

In anul 1988 , debuteaza intr-un spectacol in Tulcea , unde canta alaturi de fratele sau , Ilie Topea. Au participat la Serbarile din Tulcea si au avut mare priza la public.

Dupa ceva ani , in 1992 , pleaca in Italia , unde se face si aici cunoscut , participand la diferite spectacole , alaturi de mari artisti ( Gheorghe Turda ) , Ionut Dolanescu , Stefania Rares , si altii.

Dupa 2 ani , in 1994 , s-a infiintat i

n Italia , " Dacii si Romanii " - Provincia AREZZO , Asociatie cu care colaboreaza si cu alte asociatii din strainatate .

A colaborat si cu Radio Romania International , a fost dat pe postul tv in Italia , iar momentan colaboreaza cu Impresarul Anisoara Bujor si Asociatia "Stupina Folclor " .

 Primul Cd , intitulat "VA IUBESC PE TOTI " , a fost de un real succes , iar piesa cu care s-a lansat a fost "

Dati-mi voie in asta seara " .

Mai colaboreaza si cu Asociatia "Romanii de Pretutindeni" , si cantul de folclor , vocea , si tinuta , nu o sa il indeparteze niciodata de a canta folclorul autentic .

Ai o nunta sau o cumetrie ? Vrei un spectacol pe cinste ? Vrei ca invitatii tai , sa nu se mai deslipeasca de ringul de dans ? Nimic mai simplu! Contacteaza pe interpretul Sandu Topea , si nu vei regreta !

Nr de contact  + 3208666609 !

0 comentarii: