Fuego la Bacau intr-o seara speciala de Martie ! Si interviul acordat mie pentru Radio Romania Online !

vineri, 29 martie 2013

Intr-o seara minunata de Martie , pe acordurile ample a unui acompaniament bine organizat , interpretul nostru indragit Paul Surugiu ( Fuego ) , a poposit in inima Moldovei , tocmai la Bacau .
  Sute de spectatori au umplut Filarmonica "Mihail Jora" -Sala Ateneu , au aplaudat toate momentele memorabile , si multi dintre fani l-au impresionat cu buchete de flori .
  Artistul nostru inegalabil , a cantat si a incantat publicul bacauan , cu melodiile cele mai indragite  , " Sarut femeie mana ta " , " Clar de luna " , "Ce seara minunata " , dar si melodii noi de pe cel mai nou Dublu CD ( primul din cariera sa ) numit " O lacrima de cantec " .
  " Povestea acordeonului " , "Ce inseamna fericirea " , sau "Trandafiri in dar " , au fost unele dintre melodiile de pe noul sau album .
In interviul acordat pentru Radio Romania Online ( www.rronline.ro ) Fuego ne spune cateva cuvinte despre nou album si turneul , ce poarta acelasi nume .
 " Turneul acesta lanseaza cel de-al 26-lea material discografic , de data aceasta avem dea face cu un dublu Cd , 32 de cantece , cantece de dragoste dedicate publicului meu . Publicul deja ma cunoaste , stie ce aduc eu la scena iar cantecele acestea sunt compuse din suflet pentru sufletele voastre "
   Totul a fost foarte frumos in ciuda vremii de afara , dar si fulgii de nea cadeau ca in povesti peste Ateneu .
 Momentul cel mai placut a fost cand i-am daruit un buchet de flori din partea mea si al postului de radio , si a fost foarte placut impresionat ca am ajuns la spectacolul sau , astfel incat , aflandu-ma pe scena cu el ,  la cateva sute de spectatori ce se aflau in sala  si ne priveau , Paul a mentionat foarte frumos ca eu reprezint  in Bacau postul Radio Romania Online . Si a laudat foarte mult postul de radio , si pentru asta ii multumesc .
    Vestimentatia artistului a fost creata de creatoarea de moda Doina Levinta , si creatii foarte frumoase , incat atunci cand priveai pe scena vedeai o poveste .

O poveste a Parisului , o poveste a Senei , o poveste a acordeonului ce stia doar limba dragostei, o poveste ce a ajuns si la Bacau , iar rolurile principale le avea publicul .
  Un ultim moment al indragitului interpret pe scena bacaoana a fost cuprins de artificii , aplauze la scena deschisa , flori si multe zambete pe fetzele oamenilor , ce au plecat in fuga spre masa unde s-a facut o sesiune de autografe si poze.
  Dupa sesiunea de autografe , am fost onorata ca Fuego , mi-a acceptat invitatia de a-mi acorda un interviu , special pentru ascultatorii ce il apreciaza si il iubesc foarte mult.
   Un om simplu , un om cu inima mare , mereu cu zambetul pe buze , un om cu un glas ce te unge la suflet , dar si totodata un artist in adevaratul sens al cuvantului , un artist ce stie sa isi aprecieze publicul , fanii , si care a dat dovada ca prin vocea si cantecele sale , poate ridica o sala intreaga in picioare si poate face ca omul sa planga ...de fericire, acesta este interpretul inegalabil PAUL SURUGIU- FUEGO !
   Multi oameni fericiti ca l-au vazut si am fost foarte multumita , ca a predominat mai mult publicul tanar , de la copii , la adolescenti , tineret si apoi oameni in varsta .
   Ii multumesc pentru timpul acordat si pentru interviu si il mai asteptam la Bacau si sa aiba bafta multa in cariera si cu noul album " O lacrima de cantec " .
    Iar pentru voi , ascultatorii de Radio Romania Online , aveti surprize din partea noastra si din partea lui Fuego , CALENDARE 2013 SI CD-URI , dar fiti cu noi , ascultati-ne si participati la concursuri , pentru a-le castiga !
      Mai jos gasiti interviul cu Paul Surugiu ( Fuego )

Interviu Cu Fuego realizat de Alina- Bacau-27 03 2013 ( Radio Romania Online www.rronline .ro) )


                         Multumesc ,
                                     Borta Ana - Maria ( Alina )

0 comentarii: