Concert Patricia Kaas la Sala Palatului din Bucureşti

vineri, 14 iunie 2013

Concert Patricia Kaas la Sala Palatului din Bucureşti 
Duminică, 23 iunie 2013, începând cu 20:00, Patricia Kaas va susţine un concert special la Sala Palatului din Bucureşti. Concertul face parte din turneul de promovare al albumului “Kaas Chante Piaf” lansat pentru a comemora 50 de ani de la regretata moarte a marei artiste Edith Piaf.
Patricia Kaas se întoarce în România la 4 ani de la cel mai recent concert susţinut în România, concertul de promovare a albumului “Kabaret” în anul 2009 . Prima apariţie a Patriciei Kaas pe o scenă din România a fost în 1992, când a susţinut un concert  în cadrul festivalului Cerbul de Aur.
Tot în 2009 a reprezentat Franţa la concursul Eurovision ce s-a desfăşurat în Rusia, la Moscova, unde a interpretat cântecul “Et s’il fallait le faire” şi s-a clasat pe locul 8 în finala competiţiei. Pe lângă cariera muzicală cunoscută şi apreciată în întreaga lume, Patricia Kaas a jucat şi în câteva filme, debutul actoricesc făcându-l în 2001. În anul 2011 şi-a lansat autobiografia intitulată: “L’Ombre de ma Voix” şi a fost deja tradusă în peste 6 limbi.

0 comentarii: