Site oficial Viorel Strambeanu http://www.oficial-viorel-strambeanu.tk

sâmbătă, 21 noiembrie 2015

Site oficial Viorel Strambeanu veti gasi doar dand clik http://www.oficial-viorel-strambeanu.tk !

 Dorim ca fiecare om dintr-un eveniment muzical care intra in contact cu muzica noastra  si cu VIOREL STRAMBEANU & BAND ,sa aiba parte de o distractie si atmosfera super placuta.
De aceea , noi incercam sa oferim prin repertoriile noastre sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia. Avem convingerea ca alaturi de noi veti trai cele mai frumoase momente din viata voastra!
    Repertoriul nostru este variat, de la muzica usoara, de dragoste, dor si melancolie, pana la muzica populara ,  etno ,  de joc si de voie buna ,interpretate cu talent si maiestrie , astfel incat invitatii , sa nu se deslipeasca de ringul de dans! 
Profesionalismul si seriozitatea de care dam dovada la fiecare eveniment face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie garantata.
Sustinem orice tip de petrecere (nunti, botezuri, petreceri private, etc) si cu sistem de sonorizare propriu , tip Dynacord cobra 2 , schela , lumini , scena, efecte speciale , instalatie pentru concert in aer liber de cca. 20.000 w !

 Pentru petrecerea ta de succes, GARANTEAZA PE NOI !

f 
Sistemul de sonorizare
 
Lumini, scena, efecte speciale,schela

De fiecare data am reusit sa captam atentia publicului prin calitatea deosebita a show-ului, prezenta impecabila, si prin diversitatea muzicala oferita de noi.
Muzica noastra te binedispune si te rasfata cu vibratia fiecarei note.Incercam sa ne impunem la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor, adaptandu-ne cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!
Daca aceasta scurta prezentare nu v-a convins, ascultati materialele audio si vizionati clipurile de pe acest site. Ele vorbesc de la sine despre profesionalismul, talentul si daruirea lui Viorel Strambeanu si al trupei sale ,  care va ofera muzica de calitate pentru unul dintre cele mai frumoase momente din viata dumneavoastra!
SUCCES GARANTAT AL PETRECERII VOASTRE, CU VIOREL STRAMBEANU & BAND SI NU UITATI SA VIZITATI SITE-UL OFICIAL AL LUI VIOREL STRAMBEANU!
 

0 comentarii: