Site Viorel Strambeanu http://www.oficial-viorel-strambeanu.tk

sâmbătă, 21 noiembrie 2015

Pentru ati fi in actualitate cu cariera interpretului Viorel Strambeanu, puteti accesa site-ul oficial la adresa http://www.oficial-viorel-strambeanu.tk
Viorel Strambeanu este interpretul inimilor tuturor romanilor, puteti sa ascultati muzica usoara, populara, si la cerere !
Viorel Strambeanu este alegerea perfecta pentru nunti , botezuri si alte evenimente!
Contactati pe Viorel Strambeanu si formatia la nr 0745 903899 sau accesand site-ul oficial http://www.oficial-viorel-strambeanu.tk

Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical romanesc, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului interpretului Viorel Strambeanu!
Vocea calda cu care incanta publicul larg, dar si reactia publicului ,l-au determinat sa isi doreasca si mai mult sa incante auzul romanilor si dincolo de granitele tarii , ducand repertoriul si portul popular dar si muzica usoara , unde a fost primit foarte bine de comunitatile de romani din strainatate !
       Viorel Strambeanu, interpret de muzica usoara dar si de petrecere ,sunt din Piatra Neamt si pentru cei ce intra pe acest site oficial , ma voi prezenta in cateva cuvinte!
                 Despre Viorel Strambeanu
 

             Activitatea mea a inceput in familie alaturi de tatal meu, care canta la vioara si avea formatia compusa din 4 membrii , numita "Taraful Fratii Strambeanu "! Incepand de la 14 ani , am mers si eu alaturi de ei , la diverse petreceri si spectacole !
            Am studiat acordeonul si am urmat cursurile Scolii de Arta din Piatra Neamt , apoi studiind la Facultatea de muzica Ghe. Dima din Cluj.
                  Colaborari am avut si am cu diversi artisti printre care enumar , doar cativa : Angela Rusu , Cristian Rizescu ,Marina ,Alex de la Orastie si alti solisti de folclor sau muzica de petrecere.
In cariera mea de pana acum , am realizat un prim material discografic , cu casa de discuri Euromusic ,  care se numeste "De -as lua viata de la capat " ,lansat in 2014,  ce contine 12 melodii , de dragoste, de dor , special pentru cei ce iubesc si apreciaza muzica usoara! ​Si chiar aceasta melodie ce da titlul albumului ,  a devenit un hit, si imi este ceruta la fiecare spectacol ce il sustin ! Iubitorii de muzica usoara , s-au regasit in versurile melodiilor de pe acest CD, facand asta un album de un  real succes !

Un alt doilea album lansat cu muzica de petrecere intitulat" Mai dai incolo de bani " ,produs de Casa de discuri ZOOM STUDIO , a fost lansat de curand , in vara acestui an 2015, si lucrez la un proiect nou, pentru cei ce imi apreciaza muzica. Acest al doilea album e special  pentru iubitorii de muzica de petrecere , cei ce isi fac acasa la ei un mic party si vor sa asculte CD-ul , sau pentru doritorii ce vor sa le cant live piesele la diferite evenimente ! 
Reactia placuta a publicului la melodiile mele , ma fac sa nu dau inapoi , ci sa merg inainte spre a face lumea mai fericita ascultand o muzica buna , de a nu dezamagii pe cei ce ma invita la petreceri si de a canta si incanta pe cei ce sunt departe de casa lor !
  Gama de melodii variate , fac diferenta!
Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie Viorel Strambeanu si formatia, atunci ai facut alegerea perfecta!
Invitatii tai cu siguranta vor aprecia ca ai ales o formatie cu un repertoriu divers,de la muzica usoara si de dragoste, la muzica populara, etno , joc si voie buna , care stie sa multumeasca mai multe generatii.
Convinge-te si singur, ascultand piesele noastre !

              Cu respect, Viorel Strambeanu & Band

0 comentarii: