Formatia Modern din Campulung Muscel-Site Oficial

miercuri, 17 februarie 2016

 Dorim ca fiecare om dintr-un eveniment muzical care intra in contact cu muzica noastra si cu FORMATIA MODERN DIN CAMPULUNG MUSCEL ,sa aiba parte de o distractie si atmosfera super placuta.
       De aceea , noi incercam sa oferim prin repertoriile noastre sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia.
            Avem convingerea ca alaturi de noi veti trai cele mai frumoase momente din viata voastra!
Repertoriul nostru este variat, de la muzica usoara, de dragoste, dor si melancolie, pana la muzica populara ardelenesti, hore, sarbe, etno , de joc si de voie buna , interpretate cu talent si maiestrie , astfel incat invitatii , sa nu se deslipeasca de ringul de dans si chiar si un program de dans tiganesc ! 
    Profesionalismul si seriozitatea de care dam dovada la fiecare eveniment face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie garantata !
De fiecare data am reusit sa captam atentia publicului prin calitatea deosebita a show-ului,seriozitate maxima, prezenta impecabila prin traditionalele costume populare si prin diversitatea muzicala oferita de noi.                  
               Muzica noastra te binedispune si te rasfata cu vibratia fiecarei note !
Incercam sa ne impunem la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor, adaptandu-ne cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!
   Beneficiem de sonorizare proprie , statie Dynacord , iar la cerere putem avea la evenimentul dumneavoastra, saxofon si vioara .
FORMATIE DE COVER-URI
De la cele mai vechi melodii pana la cele mai recente hituri, de muzica usoara sau romaneasca , toate piesele sunt interpretate intr-un stil unic si original, intr-un show total ce creeaza o ingemanare perfecta intre formatie si publicul prezent. Formatia Modern din Campulung Muscel , se poate adapta cu usurinta la piese si genuri muzicale diferite, datorita faptului ca in componenta ei intra o solista vocala ,Bianca Popescu , capabila prin vocea si timbrul vocal sa faca pe plac oricarui meloman de muzica buna! In acest fel pot fi puse in scena cele mai iubite cantece.
FORMATIE DE NUNTA SI PETRECERE
 Muzica buna, fiind sufletul distractiei, nu trebuie sa lipseasca de la nici o petrecere !
        Formatia Modern din Campulung Muscel ofera o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintele de la formatie de nunta avand in repertoriu muzica populara traditionala din toate zonele Romaniei,  de petrecere, folclor autentic !
Evenimentul dumneavoastra va avea o mega petrecere , majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta !
 Dorel Tamasi , Gigi Gancila si Ane Marie Bratulescu , fac distractia sa fie la ea acasa , prin muzica de petrecere si de voie buna !
  Pentru doritori, noi, Formatia Modern din Campulung Muscel , oferim pentru evenimente si un program de dansuri tiganesti , spre bucuria tuturor celor ce iubesc acest stil de dans ! Solistele formatiei , Bianca Popescu si Ane Marie Bratulescu, fac un show de exceptie potrivit pentru oricare eveniment !
Daca aceasta scurta prezentare nu v-a convins, ascultati materialele audio si vizionati clipurile de pe acest site.
Ele vorbesc de la sine despre profesionalismul, talentul si daruirea Formatiei MODERN din Campulung Muscel  care va ofera muzica de calitate pentru unul dintre cele mai frumoase momente din viata dumneavoastra !
SUCCES GARANTAT AL PETRECERII VOASTRE, DOAR CU FORMATIA MODERN DIN CAMPULUNG MUSCEL!

0 comentarii: