http://www.formatia-modern-campulung-muscel.tk Site Oficial Formatia Modern din Campulung Muscel

miercuri, 17 februarie 2016

Formatia Modern din Campulung Muscel are in componenta sa, suflete iubitoare de folclor autentic , oameni ce muzica ii face sa vibreze cu fiecare nota cantata !Sustine show-uri muzicale la diverse evenimente private (nunti, botezuri, aniversari, petreceri corporate, receptii), fiind una din cele mai cunoscute si cautate formatii de nunta, formatii de evenimente la ora actuala din  Campulung Muscel si Romania!
 Din dorinta de a transmite voia buna publicului , Formatia Modern din Campulung Muscel  , s-a infiintat in 2007 , la initiativa lui Dorel Tamasi -fondator, solist si instrumentist in aceasta formatie!
    La vremea aceea , formatia avea mai multi membrii : Gigi Gancila (solist),Dorel Tamasi(solist si instrumentist), Vasile Stoicescu , Nicu Bucur,Ciprian Bucur !
     Muzica populara si de calitate ne-au dus prin toate colturile Romaniei,cantand cu drag prin : Brasov, Ramnicu Valcea,Bucuresti,Calarasi ,s.a, avand un succes nemaipomenit .
            La ora actuala , avem in repertoriu peste 200 de melodii, cantate , stiute de noi, numai din folclor , pentru a bucura romanul de oriunde s-ar afla!
   Cantam din toate zonele tarii , pentru fiecare regiune in parte , din zona noastra de Arges ,banatene, ardelenesti ,si depinde foarte mult de zona unde cantam! 
Colaboram si cu Ansamblurile de dansuri al Casei de Cultura Tudor Musatescu,si pe aceasta cale ii multumim maestrului coregraf - Puiu Tarba !
            Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical romanesc, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului Formatiei MODERN din Campulung Muscel 
            Din formatie fac parte :
Dorel Tamasi - Solist Vocal , instrumentist si fondatorul formatiei
Gigi Gancila -Solist vocal
Bianca Popescu -Solista muzica usoara
Ane Marie Bratulescu-solista muzica populara
Ionut Barbosu-Orga
Sa cunoastem componenta Formatiei Modern din Campulung Muscel :
                             
                       Dorel Tamasi

        Membru fondator al formatiei , nascut in Campulung Muscel , la data de 24 Martie 1952 !
Am inceput de la 10-11 ani sa cant la orga si acordeon,la initiativa unui profesor de muzica !
 Mi-a indrumat pasii spre acordeon , am luat lectii, am cantat si am muncit spre a-mi implini visul.
       Primul debut in muzica, a fost la o nunta frumoasa , in Leresti , cu colegii, dar pana atunci mai cantasem si singur.
        Mi-aduc aminte ca ne duceam si la Cantarea Romaniei , mandrii ca ne putem unii intr-un suflet si un gand pentru a demonstra ca putem canta !
   In 1976 am inceput activitatile la nunti , la botezuri , iar incet,incet am urcat spre culmile succesului fiind vestit la mine in zona ca fiind un acordeonist foarte bun . Cu ceva ani in spate de muzica , am pus bazele acestei formatii-Formatia Modern!
De ce "Modern " ? Din simplu fapt ca ne adaptam cu usurinta si la muzica moderna, autohtona , dar si la muzica populara,imbinandu-le modern si autentic , spre a face publicul sa cante alaturi de noi si sa petreaca .
       Pentru mine , seriozitatea in ceea ce fac dar si seriozitatea pentru public, sunt primordiale,poate si de aceea suntem foarte bine vazuti si apreciati la fiecare eveniment unde participam.
In formatie , sunt acordeonist , uneori la orga dar si solist vocal , alaturi de colegul meu!
                       Gigi Gancila

-             Din Campulung Muscel , solist vocal al formatiei, cant muzica populara , de petrecere, pahar si voie buna , muzica veche de odinioara , membru din 2007 in formatie!
Din drag pentru cantul folcloric , am lansat si un album , ce contine 15 melodii, lansate alaturi de Orchestra Radio , dirijor Adrian Grigoras .
            Albumul contine melodii de joc si voie buna dar si cateva doine special pentru iubitorii acestui gen !
                       Bianca Popescu

        In formatie de 3 ani de zile , sunt iubitoare de muzica usoara , am fost si la X Factor si la alte festivaluri.
Eleva la Liceul Pedagocic Muzical din Campulung Muscel ,  solista de muzica usoara internationala si nationala , cover-uri , ce fac pe plac fiecarui meloman!
                   Bratulescu Ane Marie
    Sunt solista muzica populara si usoara si  de 3 ani in formatie 
    Studenta la Conservator in Bucuresti , cant cu dor si port cu drag portul autentic traditional .
Alaturi de Bianca , la unele evenimente daca se cere , putem crea si un show frumos , prin dansuri si port tiganesc
            Noi suntem , Formatia Modern din Campulung Muscel , formatia ta, ideala pentru nunta perfecta! Spunem asta , deoarece noi, cei cinci din formatie suntem generatii diferite, fiecare aducand potrivit varstei muzica tinerei generatii dar si cea nemuritoare care se va canta mereu la tot felul de evenimente si tot odata  ceva ne-a adus impreuna : Pasiunea pentru muzica!
   Orice eveniment poate devenii special si de neuitat in compania noastra , doar contactati-ne si va promitem ca nu va dezamagit si sa nu uitati , IUBITI MODERN DAR SI AUTENTIC , pentru ca Tot ce-i romanesc nu piere! 
                                                Cu respect , Formatia Modern din Campulung Muscel

0 comentarii: