Usi garaj automate http://usi-garaj-automate.tk

sâmbătă, 23 aprilie 2016

 Firma noastra activa din 2007 , se ocupa  de comercializarea si repararea sistemelor automatizate . Pe noi,ne definesc 5 CUVINTE : Seriozitate ,Performanta, Proptitundine,Profesionalism si Rapiditate! Acestea ne-au facut sa fim pe piata lideri , iar clientii nostrii sa ne solicite mereu , fiind multumiti de produsele, preturile si serviciile pe care le oferim ! Site oficial usi garaj automate http://usi-garaj-automate.tk

          In showroom-ul nostru de o amploare mare, situat in Str. Pridvorului Nr.17, Bl 11, Sc.A, Et.1, Ap.4, Sec 4,Bucuresti , veti gasi : Usi automateUsi industrialePerdele PVC si Usi rapideMotoare ferestre, Feronerie portiSine culisareUsi batanteUsi sticlaUsi rotativeUsa glisanta . 
   Obiectivele principale ale intregii echipe , sunt sa ofere produse de calitate foarte buna, performanta in domeniul serviciilor prestate si o existenta continua in satisfacerea clientului.
              Strategia noastra este pe termen lung, introducand mereu produse noi, care sa acopere nevoile pietei prezente, adaptarea serviciilor si abordarea personalizata a nevoilor clientilor prin oferte concrete si reale, o promovare activa, online si prin intermediul echipei de vanzari
  De asemenea puteti gasi in magazinul nostru online , produse ce vin in intampinarea dumneavoastra cu multe noutati , preturi atractive si chiar bonusuri si  oferte !
Sa va starnim curiozitatea cu un numar de produse dar pentru mai multe , vizitati magazinul online, dand clik pe banner   sau pe  site laSECTIUNEA"MAGAZIN ONLINE"  !
                                  PRODUSE !!
 * Automatizari porti batante
* Automatizari porti culisante
Automatizari usi de garaj
* Bariere Nice
Motoare tubulare,
* Automatizari jaluzele verticale
Automatizari jaluzele orizontale
Telecomenzi porti automate
Fotocelule Nice
Lampi semnalizare Nice
Centrale – Receptoare
* Cremaliere Nice
* Selectoare – Intrerupatoare
*  Kit-uri pentru porti batante
* Accesorii automatizari pentru porti batante
*  Piese de schimb automatizari porti batante
Motoare pentru porti culisante
* Kit-uri pentru porti culisante
* Accesorii automatizari porti culisante
* Piese de schimb automatizari porti culisante
* Automatizari pentru usi basculante
* Automatizari pentru usi sectionale
* Automatizari pentru usi culisante
* Automatizari pentru usi pliante
* Automatizari pentru obloane echilibrate
Sistemele de automatizare si usile de garaj sunt cu siguranta investitii care pot transforma momentele neplacute ale zilei in minute valorificate eficient. Solutiile profesionale pe care vi le oferim vin tocmai in sprijinul activitatilor dumneavoastra, usurand eforturile aparent minore pe care le depuneti zilnic. Astfel puteti castiga de partea dumneavoastra un aliat pretios: TIMPUL ;
Indiferent de specificul activitatii dumneavoastra zilnice, sistemele automatizate dau un plus de confort si siguranta vietii cotidiene, devenind o necesitate a viitorului.
   Firma noastra va asteapta sa comandati orice produs , iar noi , va facem o oferta de nerefuzat , la preturi atractive  !

0 comentarii: