Grupul vocal"Poienarii" site oficial http://oficial-grupul-vocal-poienarii.tk

marți, 10 mai 2016

http://oficial-grupul-vocal-poienarii.tk site oficial Grupul vocal Poienarii ! Pentru nunti si evenimente 0745.332.513-Romina Nemes Silaghi

Grupul vocal "Poienarii" infiintat in anul 2015 a carui coordonator este solista de muzica populara (profesor-coordonator) Romina Nemes-Silaghi , au participat pana in prezent la o sumedenie de emisiuni,spectacole,festivaluri concurs de unde au si obtinut premii .Prin prezenta diplomelor si a concursurilor castigate , ne-au dat si mai multa incredere in noi, sa demonstram noua dar si publicului , ca putem sa ducem folclorul si portul bihorean , in fiecare colt de tara si dincolo de granitele Romaniei ! Succesul nostru , se bazeaza in primul rand pe corectitudinea fata de publicul ascultator , atat cat si iubirea noastra pentru folclor .
Fiecare melodie pe care fetele din grupul vocal"Poienarii" le interpreteaza , au o semnificatie aparte , aducand jocul si voia buna , acolo unde apar .
Din acest grup vocal fac parte 10 tinere talente , pe care le vom cunoaste indata , pe fiecare in parte cu caracterizarea ei si cateva melodii audio !
Aceste fete sunt :
* Paula Pintiuta
* Daiana Pintiut
* Raluca Steficza
* Paula Drimbo
* Denisa Mester
* Lorena Ghib
*Camelia Ilea
* Madalina Birta
* Simina Patalau
* Cipriana Patalau
Toate fetele din grupul vocal"Poienarii " , pastreaza si promoveaza muzica populara si portul traditional bihorean !
  Au aparut recent si au dat interviu in gazeta mondena astfel fiind solicitate la emisiuni si spectacole in tara.
De sarbatorile de iarna au participat la emisiune de folclor la Hora Tv,unde fiecare au interpretat atat individual cat si duet colinde pentru a bucura sufletele telespectatorilor .
In 4 martie au organizat tot la Hora Tv o emisiune dedicata mamei "De ziua ta,femeie" unde au adus prin cantec multumiri mamelor .
Pe data de 8 Aprilie au participat la Etno Tv ,la 2 emisiuni "Dimineti cu cantec" unde fetele din grupul "Poienarii "impreuna cu profosoara coordonator - Romina Nemes-Silaghi , au realizat mancaruri traditionale Bihorului ,au cantat si au inveselit , iar seara au avut aparitie la emisiunea "Seara buna dragi romani" . astfel incat au intrat in casele fiecarui roman, aducand voia buna !
Mai multe detalii , audio si multe noutati despre fiecare solista din grupul"Poienarii" , dar si despre solista vocal si totodata profesoara coordonator Romina Nemes-Silaghi , in sectiunile urmatoare !
  Va multumim ca aveti incredere in noi , si va promitam ca nu va vom dezamagi !
  Cu respect , Romina Nemes Silaghi si Grupul Vocal"Poienarii"

0 comentarii: