Nelu de la Arad-este un TEPAR -Da teapa la oameni , nu vine la nunti , nu da banii la cei ce le muncesc pentru promovare ! UN TEPAR NOTORIU

marți, 5 iulie 2016

          Nelu de la Arad , este un tepar si da plasa la oamenii ce ii muncesc !
Dupa ce si-a dat acordul de a ma ocupa de site-ul lui personal , el ..a dat bir cu fugitii in strainatate, ca vai ..are concerte acolo si nu poate sa vina in tara , cand am zis ca poate trimite si de unde se afla , a zis ca nu are timp.
Ei , dragi cititori , dupa ce i-am facut site-ul si am stat 4 zile la realizarea lui , 19 clipuri audio-video cu poze pentru youtube, cont de trilulilu, inscriere pe diferite site-uri de nunti si oferte de nunti , interpretul Nelu de la Arad , nu doreste sa plateasca o suma modica , ce o stia de la inceputul acordului lui privind realizarea acelui site !
   Dragii mei, sa mai aveti incredere in el ?
IN NICIUN CAZ , e un tepar , nu da banii omului , si pe deasupra te blocheaza de pe contul de facebook , de pe telefon ! Nesimtire curata, dom'le !
Nu il luati la evenimente pe NELU DE LA ARAD , ca va luati tepe .
Nu vine la spectacole , la evenimente, si de il luati la evenimente , spuneti-i sa cante pe GRATIS , sa vada cum se munceste pe gratis si cei ce trebuie sa il plateasca , sa ii traga teapa !
E foarte simplu , TEPAR !
Si am sa scriu articole peste tot internetul !
Ce tie nu iti place, altuia nu ii face ! Canti la nunta? Sa nu ti se dea bani , ca tu , Nelu de la Arad, lautar de meserie , iti place doar sa canti pe gratis , pentru ca vrei site pe gratis, promovare pe gratis , asa ca si nuntile sa le ai pe gratis sau sa nu le mai ai deloc !
NELU DE LA ARAD -MARE TEPAR !
TEPAR DE MESERIE NU INTERPRET !

1 comentarii:

Anonim spunea...

Bine ii faci! Cititorii care vin pe acest blog sa aiba cunostinta de acest nemernic! S-ar putea sa-l coste scump aceasta 'reclama'!