Dinastia Taraf Site oficial la adresa http://oficial-dinastia-taraf.tk

joi, 29 decembrie 2016

"Dinastia" Taraf are in componenta sa, suflete iubitoare de folclor autentic , oameni ce muzica ii face sa vibreze cu fiecare nota cantata !Sustine show-uri muzicale la diverse evenimente private (nunti, botezuri, aniversari, petreceri corporate, receptii), fiind una din cele mai cunoscute si cautate formatii de nunta si  evenimente la ora actuala din Chisinau si Romania!
Site oficial Dinastia Taraf la adresa http://oficial-dinastia-taraf.tk 

 Din dorinta de a transmite voia buna publicului , "Dinastia" Taraf ,  s-a infiintat in anul 2006 , transmitand muzica de calitate din generatie in generatie.
                Mai multe despre "DINASTIA" TARAF....
Suntem un taraf de nunta si evenimente, formata doar din profesionisti, ce au la baza studii muzicale finalizate la Academia de Muzica,Teatru si Arte Plastice si cu portofolii impresionante, care asigura un program 100% live, atat pentru cover-uri,muzica usoara cat si pentru muzica populara si de petrecere.
Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor iar la cerere venim si cu muzica usoara pentru tanara generatie ,muzica usoara de odinioara dar si cu instrumente muzicale specifice zonei din care sunteti(nai,trompeta).
Noi cunoastem si traditia poporului nostru dar si tendintele moderne actuale ale unei nunti de succes!
Acceptam cu placere orice provocare artistica, garantam reusita evenimentului si implicarea noastra totala. O facem cu pasiune, responsabilitate si respect fata de client.
 
Pentru ca evenimentul dvs. , fie ca este nunta , botez , receptie , aniversare sau orice alta petrecere privata ,  sa devina realitate , dispunem de instrumente si echipamente de ultima generatie , ce definesc o sonorizare excelenta , alaturi de care distractia va fi garantata.

Suntem un taraf de muzica live care ofera servicii muzicale pentru orice tip de eveniment , imbinand perfect partea artistica (instrumentisti si solisti cu o inalta pregatire profesionala) cu cea tehnica (sonorizare, lumini, efecte speciale).
Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului .
        Din taraf fac parte : 
* Lora Ciobanu -Solista vocal (muzica de joc si voie buna ,muzica usoara)
* Aurel Ciobanu - Tambal , solist vocal (muzica usoara si muzica populara)
* Iurie Sarbusca-Vioara si Solist vocal
* Victor Sarbusca - Saxofonist
* Grigore Sendrea - Orga
* Ruslan Popanu - Acordeon
* Dinu Caitaz - Trompeta
* Igor Popovici-Nai sau trompeta ( la cerere pentru invitatii ce doresc la eveniment Nai sau trompeta,depinzand de zonele tarii)
LORA CIOBANU-SARBUSCA

- Am studiat Dirijor de orchestra la Institutul de Arte si in prezent Conducător de orchestră de muzică populară la Liceul Teoretic "Principessa Natalia Dadiani"
- Solista vocal in "Dinastia" Taraf, ce aduc voia buna si muzica populara la ea acasa ,printr-un repertoriu diversificat,iar la cerere in programul meu va pot incanta si cu muzica usoara de odinioara.
AUREL CIOBANU

Parintii m-au indrumat inca de mic sa iubesc studiul, cartea si sa le calc pe urme.
Nu banuiau ei că o sa fiu un tambalist de exceptie si un iubitor de folclor si traditie.
- Am studiat la Academia de Teatru,Muzica si Arte Plastice, iar in prezent lucrez la Filarmonica Nationala "Serghei Luchevici" din Republica Moldova
- Solist vocal muzica populara si de  muzica usoara a noii generatii dar va pot incanta si alaturi de colegii mei din "Dinastia "Taraf , la cel mai frumos instrument - tambalul .
IURIE SARBUSCA

- Sunt membru fondator al Tarafului "Dinastia" 
- Violonist de exceptie si solist vocal , mi-am dorit mereu sa aduc la scena si evenimente,formula de taraf pentru a binedispune toti invitatii sa nu se deslipeasca de ringul de dans.
-Suntem o familie de muzicieni din tata in fiu si alaturi de sotia mea si de ceilalalti instrumentisti profesionisti,dorim sa nu va dezamagim si sa ne aveti in vedere ca pe cei mai buni.
VICTOR SARBUSCA

- Saxofonist in Taraful "Dinastia " 
- Am studiat la Academia de Teatru,Muzica si Arte Plastice -Republica Moldova
- Pasiunea pentru muzica am mostenit-o de la parintii mei si mereu mi-am dorit sa fiu un saxonist ce poate face lumea fericita
GRIGORE SENDREA

- Membru in formatia"Dinastia" Taraf ,cantand la orga ,contrabas
- Am studiat la Academia de Teatru, Muzica si Arte Plastice 
- M-am ambitionat sa fiu un tanar instrumentist virtuos cantand atat la orga cat si la contrabas
RUSLAN POPANU
-
- Acordeonist in Taraful"Dinastia" 
-Am studiat la Academia de Teatru , Muzica si Arte Plastice din Republica Moldova
DINU CAITAZ

- In taraful"Dinastia" ca si trompetist, pentru invitatii din toate zonele tarii ce isi doresc la o petrecere sa va incantam si cu trompeta
- Am studiat la Academia de Teatru,Muzica si Arte Plastice si in prezent lucrez la Filarmonica Nationala"Serghei Lunchevici"-Republica Moldova
IGOR POPOVICI

- Naist si trompetist la cerere pentru invitatii ce isi doresc ca noi,cei din"Dinastia"Taraf ,sa va punem la dispozitie pentru a va face petrecerea cat mai reusita
- Am studiat la Academia de Muzica , Teatru si Arte Plastice - Republica Moldova
 Noi suntem "DINASTIA" TARAF, oameni demni, ce dam dovada de seriozitate la orice eveniment am fi chemati!

  Reactia placuta a publicului la melodiile noaastre, ne fac sa nu dam inapoi , ci sa mergem inainte spre a face lumea mai fericita ascultand o muzica buna , de a nu dezamagii pe cei ce ne invita la petreceri si de a canta si incanta pe cei ce sunt departe de casa lor !
Aparitii Tv am avut la Noroc Tv , Tvr Iasi si alte televiziuni locale din Chisinau ,ce ne-au dat curajul de a demonstra tuturor ceea ce putem oferii publicului nostru .
Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie " TARAF, atunci ai facut alegerea perfecta!
Oferim o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintele de la un taraf de nunta .

 Va putem incanta la diferite evenimente :  nunti , botezuri , party , receptii , majorate , zile de oras/zile ale comunei si garantat petrecerea ta va fi un real succes !
Evenimentul dumneavoastra va avea o mega petrecere , majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta !


Cu respect,
Dinastia" Taraf

0 comentarii: