Site Luminita Hritcu http://oficial-luminita-hritcu.tk/

vineri, 3 februarie 2017

Doresc ca fiecare om dintr-un eveniment muzical care intra in contact cu muzica mea si cu Luminita Hritcu,sa aiba parte de o distractie si atmosfera super placuta!
   De aceea , eu ,incerc sa ofer prin repertoriul meu sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia.
 Site Luminita Hritcu http://oficial-luminita-hritcu.tk/

                               Am convingerea ca alaturi de mine,veti trai cele mai frumoase momente din viata voastra!
          Repertoriul meu este variat, de la muzica populara, de petrecere , de ascultare , etno si chiar muzica usoara la cerere,cover-uri,interpretate cu talent si maiestrie , astfel incat invitatii , sa nu se deslipeasca de ringul de dans!

Profesionalismul si seriozitatea de care dau dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie garantata.
De fiecare data am reusit sa captez atentia publicului prin calitatea deosebita a show-ului, prezenta impecabila si eleganta si prin diversitatea muzicala oferita de mine.
Incerc sa ma impun la toate tipurile de evenimente la care sunt invitat din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor, adaptandu-ma cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!
Pentru mine, satisfactia oamenilor ce ma invita la evenimentul lor, este o prioritate mare
Daca aceasta scurta prezentare nu v-a convins, ascultati materialele audio si vizionati clipurile de pe acest site.
      Ele vorbesc de la sine despre profesionalismul, talentul si daruirea 

SUCCES GARANTAT AL PETRECERII VOASTRE!

0 comentarii: