Formatia Robert de la Targoviste Site la adresa http://www.formatia-robert-de-la-targoviste.tk

miercuri, 19 aprilie 2017

Daca ai un eveniment si vrei o distractie maxima , atunci Formatia Robert de la Targoviste , este solutia pentru seara perfecta!
               Toti invitatii ce intra  in contact cu muzica noastra , vor avea parte de o distractie si atmosfera super placuta.
  De aceea , noi , incercam sa oferim prin repertoriul pe care il avem, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia . 

    Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor,Formatia Robert de la Targoviste , ajunge treptat sa fie o formatie de nunta potrivita persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral, demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri.
 Repertoriul este variat, de la  muzica de petrecere , de ascultare , sarbe si hore de chef si voie buna, iar la cerere va putem incanta auzul cu manele,vals,tango,cafe-concert, muzica usoara a tinerei generatii si muzica usoara de odinioara romaneasca,interpretate cu talent si maiestrie , astfel incat invitatii , sa nu se deslipeasca de ringul de dans,deoarece suntem o formatie compusa din artisti cu experienta,profesionisti, talentati, dornici sa impartaseasca invitatilor acordurile dinamice specifice fiecarei regiuni in parte, dar si deschisi catre noi preferinte si cereri.
Muzica noastra te rasfata cu fiecare vibratie a notei
Profesionalismul si seriozitatea de care dam dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes !

Ne oferim serviciile la  toate tipurile de evenimente la care suntem invitati, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor,de aici si de peste hotare, adaptandu-ne  cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!
Va invitam pe acest site, sa descoperiti cele mai frumoase videoclipuri si cele mai noi melodii semnate Formatia "Robert de la Targoviste",  care va ofera muzica de calitate pentru unul dintre cele mai frumoase evenimente din viata dumneavoastra!

Pentru contact : 0720/546.484 sau mail la madalinadivina80@yahoo.com  si vei avea o mega-petrecere!

0 comentarii: