Formatia Robert de la Targoviste

miercuri, 19 aprilie 2017

FORMATIA ROBERT DE LA TARGOVISTE are in componenta sa 5 persoane(o orga,un acordeon,solista ,solist si saxofon), suflete iubitoare de folclor autentic , oameni ce muzica ii face sa vibreze cu fiecare nota cantata!
Sustine show-uri muzicale la diverse evenimente private (nunti, botezuri, aniversari, petreceri corporate, receptii), fiind una din cele mai cunoscute si cautate formatii de nunta si  evenimente la ora actuala din Romania! 
Pentru noi,satisfactia oamenilor ce ne invita la petrecerea lor,este o prioritate mare!
Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor (sarbe, hore,de ascultare) iar la cerere venim si cu muzica usoara pentru tanara generatie ,muzica usoara de odinioara,manele,vals,tango,cafe concert.
Acceptam cu placere orice provocare artistica, garantam reusita evenimentului si implicarea noastra totala!

Pentru ca evenimentul dvs. , fie ca este nunta , botez , receptie , aniversare sau orice alta petrecere privata ,  sa devina realitate , dispunem de instrumente si echipamente de ultima generatie , ce definesc o sonorizare excelenta , alaturi de care distractia va fi garantata.
Suntem o formatie de muzica live care ofera servicii muzicale pentru orice tip de eveniment , imbinand perfect partea artistica (instrumentisti si solisti cu o inalta pregatire profesionala) cu cea tehnica (sonorizare, lumini, efecte speciale).
 O facem cu pasiune, responsabilitate si respect fata de client.
                      Mai multe veti putea citi in randurile urmatoare : 
Robert de la Targoviste
     
Eu,seful de orchestra Robert, ma pot lauda cu o vasta experienta de 30 de ani in acest domeniu.
               Am studiat pian la scoala de muzica timp de 5 ani!

Sunt o persoana care ofer seriozitate, respect, pe scurt iubesc muzica, nu prestez ca si meserie,nici din interes ci o fac din pasiune ,
Pun foarte mult suflet si traiesc acest gen de muzica .
Vali de la Targoviste
Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului .
In urma cu 10 ani am depistat ca si eu am talent si ureche muzicala asa ca am inceput o frumoasa colaborare a familiei, atat pe plan familiar  cat si pe plan profesional .

  Muzica ma face sa vibrez si de aceea incerc sa transmit tuturor celor ce ne invita o atmosfera cat mai placuta incat invitatii sa fie multumiti de alegerea facuta!
Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie FORMATIA"ROBERT DE LA TARGOVISTE", atunci ai facut alegerea perfecta!
Oferim o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la o formatie de nunta .
           Va putem incanta la diferite evenimente : nunti , botezuri , party , receptii , majorate , zile de oras/zile ale comunei si garantat petrecerea ta va fi un real succes !
Pentru contact : 0720/546.484 sau mail la madalinadivina80@yahoo.com  si vei avea o mega-petrecere! Site oficial http://www.formatia-robert-de-la-targoviste.tk
Evenimentul dumneavoastra va avea o mega petrecere , majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta !
                       Cu respect, 
     Formatia Robert de la Targoviste

0 comentarii: