SASCUTUL-TRECUTUL UITAM,CONTEAZA PREZENTUL SI VIITORUL

vineri, 10 iulie 2009




Acum cand spun SASCUT,includ curatenie,bine organizare,un primar respectuos si care face absolut orice pentru cetatenii comunei lui!


Primarul CRISTINEL CONSTANTIN BOSTAN, canditat P.I.N ,a castigat alegerile din turul II,la o diferenta de 323 de voturi fata de contracanditatul sau,P.S.D-isul Ioan Rauta!


Se simtea nevoia de o schimbare,de un nou reprezentat,de o noua viata,de un alt mod si un alt ritm al lucrurilor.

Bostan Cristinel ,are 35 de ani,nascut pe 9 februarie,este casatorit si are o fetita,om de afaceri local dar si seful celor doua firme din Sascut!Parerea mea proprie si neirevocabila,este ca Domnul Primar.e un om simplu,fara fite,fara figuri,ajuta pe oricine care ii cere ajutor.

De un an aproape,s-au schimbat in bine lucrurile,Sascutul a devenit mai curat,mai spatios,mai luminos,mai vopsit si dand o culoare frumoasa cand rasare soarele in aceasta comuna.Sa incep cu inceputul,angajand oameni specialisti pentru a face curatenie in comuna,ei si-au facut treaba necontenit,ca drept rasplata pentru locuitori,primarul simpatic si tanar,a imbunatatit si infrumusetat acest loc,cu fantani arteziene puse la inceputul intrarii in Sascut,puse in fata primariei,ele fiind din lemn,a pus banci bine stabilite in micutul parc,s-au plantat flori.

Au infrumusetat si fata primariei,vopsind gardul si facand o minunata primarie,de ti-e drag sa te uiti la ea. Din cate stiu,a renovat si Posta Veche,o posta cu o mizerie de nedescris,cu ajutorul oamenilor dornici si bunavointa Domnului Bostan,aceasta a devenit un restaurant de lux,chiar si asa i s-a dat denumirea,;;RESTAURANT DE LUX'',.Organizeaza picnicuri la iarba verde,aduce artisti precum Denisa,Sofia Vicoveanca,Celia,si multi altii.Printre altele mai pot spune ca in acest restaurant a fost o super petrecere la cumpana dintre ani,unde s-a intrecut pe sine,oferind invitatilor bautura fina,mancare delicioasa si artisti pe masura:Costel Manoliu si echipa lui si ,George Cojocarescu,alaturi de acesti interpreti,invitatii s-au distrat pana la 6 dimineata.

Infiferent de ce zic cei din jur Domnul Cristinel Bostan,e la conducere,si nu se da batut luptand chiar si impotriva morilor de vant!In aceste cuvinte nu stiu cat de mari sau mici,am incercat sa arat un primar,care a facut o multime de lucruri bune,pentru localnicii comunei Sascut,dar si pentru cei din Pancesti,Beresti si alte sate ce apartin comunei!

O sa reluez pe parcurs cate s-a intamplat de cand Domnu' Primar e la conducere


0 comentarii: