VA MAI ADUCETI AMINTE DE SCOALA VEDETELOR???

vineri, 10 iulie 2009







Cine nu era in fata televizorului atunci cand incepea,''Scoala vedetelor''Toti asteptam cu sufletul la gura,sa vedem ce mai canta Nadine,sau ce ne mai danseaza Adi Despot.In 1995,TITUS MUNTEANU,REALIZATORUL ACESTEI ''FABRICI DE VEDETE'',a adunat tineri talentati,care acum sunt vedete,sunt un nume in acest show bizz.Pe atunci, termenul de “vedeta” era unul mai mult conventional dar dupa acest show, care a avut o mare priza la adolescenti, toti “scolarii” au urmat trasee surprinzatoare lansandu-se in industria muzicii, a filmului sau a televiziunii.
Toti tinerii doreau, dupa aceea, sa devina vedete in acest fel, visau sa participe la acest spectacol, sa fie in locul celor pe care i-au urmarit cu “sufletul la gura.Din acest motiv, dar si pentru ca ecourile succesului la public nu se mai opreau, dupa zece ani de la prima editie, acelasi realizator, Titus Munteanu a mai incropit o generatie de talente.Doar ca a doua serie n-a mai avut succesul scontat, mai ales ca oferta televiziunilor in materie de emisiuni de divertisment era alta in anul 2005, devenise mult mai buna.
In prima editie, pe post de “diriginta” a fost Dana Mladin, iar Geanina Gorondan a fost “diriga” celei de-a doua clase de muzicieni.Calin Goia, Adrian Despot Lili Sandu, Nadine, Calin Geambasu, Kitty Cepraga, Alice Bursuc, Diana Munteanu sunt doar cateva nume de succes din prima generatie de “elevi”, care au dus ideea de audienta pe cele mai inalte culmi.Au trecut 13 ani de la prima Scoala a vedetelor, iar carierele “absolventilor” au urmat drumuri mai mult sau mai putin importante.
Calin Goia a devenit o vedeta, in adevaratul sens al cuvantului, are si acum un mare impact si succes la public, in special cel tanar.
Calin Geambasu absolvent al Academiei de Muzica, a obtinut premiul I la sectiunea Creatie la Mamaia in anul 2000, a facut parte din trupa “No Comment” alaturi de Xenti Runceanu, iar acum are propriul studio de inregistrari,in prezent canta alaturi de o formati si de Malina Olinescu,
Alice Bursuc..avea 16 ani cand s-a inscris la Scoala Vedetelor. Ulterior, a studiat teatru trei ani si a facut patru ani de canto. Dupa terminarea show-ului a inceput o cariera solo, apoi a activat in trupa “Open”. A descoperit si o alta pasiune, jurnalismul, fiind beauty editor la revista Beau Monde. Ea spune ca dupa 11 ani de muzica i-a trecut cheful de cantat.
Malina Olinescu a ramas cantareata si a reprezentat Romania la Eurovision 1998, cu piesa "Eu cred", clasandu-se pe locul 22.,numai ca in prezent,nu mai este invitata pe la emisiuni,numai asa stim sa ne ''promovam''adevaratele valori,neinvitandu-le la emisiuni,,,,dar stim sa le promovam pe cele care au silicoane,piercinguri,tatuaje,pe cele cu sanii pe afara si cu fustite scurte,de se vad..ma intelegeti...chiloteii....VAI DE SHOWBIZZ-UL NOSTRU!!
IN FINE.,....CONTINUAM CU SCOALA VEDETELOR.
Lili Sandu a facut parte din trupa “Trinity”, iar acum urmeaza o frumoasa cariera solo,iar acum,face furori prin clubui si la postuile muzcale cu noul sau single''lilil'.
Adrian Despot a terminat Conservatorul si a devenit profesor de muzica. A avut, si mai are, colaborari in televiziune, iar trupa vita de vie i-a adus celebritatea. ,nu stiu ce celebritate mai are in prezent,ca nu au mai scos nimik nou,dar ne cam saturasem sa il vedem pe la ''MEGASTAR''

Membrii trupei Class.au absolvit si ei "scoala" lui Titus Munteanu. Dupa debutul muzical la un bal al bobocilor in 1994, cei patru au colaborat un an cu "scoala vedetelor", unde au avut aparitii lunare. "Informatii despre trupa Class.Trupa se bucura si acum de un mare de succes desi componenta ei a suferit diverse schimbari.
Prima "diriginta",Dana Mladin a cunoscut ascensiunea ca director si producator de programe (acum la Antena 1), dar si ca prezentatoare tv.
EU UNA M-AS BUCURA SA FIE O REUNIUNE A SCOLII VEDETELOR.TITUS MUNTEANU SA INVITE PE TOTI ABSOLVENTII,CHIAR DACA UNII SI-AU FACUT O CARIERA IN ROMANIA,S-AU UNII AU PLECAT SA ISI CONTINUE CARIERA IN STRAINATATE,SI S-AU APUCAT DE AFACERI,NU NUMAI DE MUZICA
.

2 comentarii:

Bianca spunea...

Scoala vedetelor!Doamne,ce mult i-am iubit.Facusem si un fan-club si am avut norocul cunosc personal.
Frumoase vremuri.Pacat ca acum nu se mai promoveaza adevaratii artisti.

radio_plaja spunea...

scoala vedetelor era tare muzica lor desi am caseta si acuma si muzica romaneasca intre ani 1995 pana in 2005 a fost tare as da orice sa mai fie