Seară rock la Festivalul de la Mamaia 2011

marți, 12 iulie 2011

Cel mai prolific concurs muzical românesc, Festivalul de la Mamaia va avea, la cea de-a 41-a ediţie, din ultimul week-end al lunii august, o zi de concurs în plus pentru formaţiile rock, informează un comunicat MusicEvent transmis joi Agerpres.
Preşedintele festivalului, Cristian Zgabercea, preşedintele juriului, Mădălin Voicu, şi producătorul artistic al manifestării, Niki Constantinescu (Music Event), ultimul fiind creatorul multor formaţii pop-rock şi rock prezente pe scena muzicală autohtonă, au căzut de acord ca, în al 41-lea an de la înfiinţarea festivalului să cinstească numele lui Teo Peter, regretatul basist al trupei Compact, chemând sub semnul competiţiei şi formaţii rock.
Festivalul va dura patru zile, iar înscrierile vor demara la începutul lunii august. Festivalul de Naţional de Muzică Uşoară Mamaia este unul dintre cele mai vechi festivaluri de acest gen din România, desfăşurându-se anual la Constanţa, la Teatrul de Vară.
În 2010, Trofeul Mamaia, acordat la cea de-a 40-a ediţie a Festivalului de Muzică Uşoară Mamaia, a fost obţinut de Daniela Mihaela Cojocaru cu piesa "Trurli", compusă de Vasile Vasilache.
Sursa: Agerpres

0 comentarii: