Nominalizati la On Air Music Awards

luni, 8 aprilie 2013

Smiley, Connect- R, Stefan Banica Jr, Dan Bittman si Calin Goia de la Voltaj sunt nominalizatii la categoria cea mai buna voce masculina la On Air Music Awards. Prima editie a premiilor mai aduce in vizor cei mai buni interpreti live si de muzica folk.


Dan Bittman nu mai are nevoie de prezentare, fiind vocea trupei Holograf din 1986. De-a lungul timpului trupa a lansat numeroase piese care au prins de la Ti-am dat un inel pana la Sa nu-mi iei niciodata dragostea. Fanii trupei au putut respira usurati la inceputul acestui an cand dupa cateva luni de pauza solistul Dan Bittman si-a recuperat vocea si a cantat din nou pentru ei.
Stefan Banica JR e prezent in industria muzicala romaneasca inca de la inceputul anilor 90, facandu-se placut si recunosc datorita stilului sau muzica, rock n roll. Are concerte sold out in fiecare an de Craciun, iar recent a venit cu un hit alaturi de Marius Moga - Ce e Dragostea.
Calin Goia si trupa Voltaj ne tin lipiti de difuzoare cu piese ca Da vina pe Voltaj, 20 de ani sau Iarna. Fost participant la Scoala Vedetelor, Calin Goia e unul dintre cei mai indragiti artisti ai momentului.
La prima editie a premiilor On Air Music Awards vor fi premiati si cele mai bune momente live. La aceasta categorie ii regasim pe:
Loredana
Grimus
Vita de vie
Stefan Banica Jr
Electric Fence.
Categoria muzicii folk este reprezentata de Emeric Imre, Zoia Alecu, Grupul Poesis, Adrian Sarmasan si Cristi Dumitrascu, iar o parte din ei ii gasiti nominalizati si la categoria cel mai bun text in limba romana. Alti nominalizati sun Corina si Loredana la cea mai buna voce feminina, iar la cel mai bun videoclip gasim pe Antonia si trupa Holograf.
Smiley este unul dintre cei mai prolifici artisti de la noi, aducand un nou suflu in trupa Simplu atunci cand s-a lansat alaturi de el. In cariera sa solo, fiecare piesea pe care a oferit-o a fost un hit, de la In lipsa mea, la Plec pe marte, sau mai recent, Dead Man Walking sau Caii Verzi pe pereti.
Connect- R a devenit cunoscut in perioada in care a cantat alaturi de R.A.C.L.A., dupa care a ales o directie muzicala mai mult spre dance. Am dansat pe Bruning Love, Murderer, Ring the Alarm, iar anul trecut am fredonat vara nu dorm, iar acum Stefan Mihalache ne cucereste cu Love is the Way.

0 comentarii: