Zilele Bacaului - 11-13 Octombrie 2013 -INVITATI -Gheorghe Zamfir , Clejanii si Nelu Poiesteanu

joi, 10 octombrie 2013



Gheorghe Zamfir, Clejanii și Nelu Ploieșteanu, la Zilele Bacăului 2013
- evenimentul va avea loc în perioada 11 – 13 octombrie în mai multe locații din oraș – la Teatrul de Vară va concerta Gheorghe Zamfir, pe scena de la Sala Sporturilor vor avea loc spectacolele de muzică populară, iar pe scena din cartierul Nord vor cânta artiștii autohtoni
În acest week-end băcăuanii sunt invitați să petreacă la o nouă ediție a tradiționalelor sărbători organizate cu ocazia zilelor orașului. Municipalitatea băcăuană a dorit să marcheze acest eveniment printr-o petrecere, timp de trei zile, pentru toată lumea și toate gusturile. Nu vor lipsi evenimentele culturale, concertele, muzica pe toate gusturile, promovarea artiștilor autohtoni sau a V-a ediție a Târgului de Procoavă. Ziarul de Bacău vă prezintă în continuare programul la Zilele Bacăului 2013.
Programul Zilelor Bacăului 2013
“Zilele Bacăului” 2013 debutează vineri, 11 octombrie 2013, la ora 18.00, cu un concert extraordinar susținut de Gheorghe Zamfir și Filarmonica “Mihail Jora”, din Bacău, dirijată de Ovidiu Bălan, la Teatrul de Vară “Radu Beligan”.
Sâmbătă, 12 octombrie 2013, tot de la ora 18.00, Teatrul de Vară “Radu Beligan” va fi gazda spectacolului “Rock simfonic”, susținut de Filarmonica “Mihail Jora” și corul “Armonia”, condus de profesorul Gheorghe Gozar. Invitațiile pentru cele două evenimente se găsesc la sediul Teatrului de Vară “Radu Beligan”.
Scena de pe platoul de la Sala Sporturilor este rezervată în acest an folclorului. Timp de trei zile, vor avea loc spectacole susținute de: George Cojocărescu, Anton Achiței, Ansamblul “Ciobănașul”, Naguale, Viorica și Ioniță din Clejani, – vineri; Maria Șalaru, Alexandru Luca, Oltița Todârcă, Nicu Chiriță și Nelu Ploieșteanu – sâmbătă; Ansamblul “Busuiocul”, White Mahala, Alexandru Jidveianu și Ionică Moroșanu – duminică.
Primăria va amplasa o scenă și în Parcul Nord al orașului, în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 11.00 – 15.00, scenă pe care vor evolua trupe și soliști amatori, elevi ai Palatului Copiilor, membri ai altor organizații și fundații din oraș.
Meșterii populari își vor expune produsele lucrate manual și de artizanat în Parcul Catedralei, în perioada 11 – 13 octombrie.

0 comentarii: